Πώς λειτουργεί
Η online παραγγελία πιο απλή από ποτέ!
Πως λειτουργεί
Η online παραγγελία πιο απλή από ποτέ!
Ψωνίζεις με 3 απλά βήματα!

Η ιστοσελίδα www.clickaway.gr προσφέρει μία απλή και γρήγορη διαδικασία παραγγελίας προϊόντων απ΄ το σπίτι, το γραφείο ή από όπου αλλού βρίσκεσαι! Για να πραγματοποιήσεις την online αγορά σου από ένα ή και παραπάνω τοπικά καταστήματα ταυτόχρονα, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

Βήματα

Πληκτρολόγησε τη διεύθυνσή σου στο πεδίο διεύθυνσης της αρχικής σελίδας και πάτα “Αναζήτηση”. Στη συνέχεια επιβεβαίωσε τη διεύθυνσή σου αφού πρώτα συμπληρώσεις όλα τα πεδία. Εναλλακτικά μπορείς να μετακινήσεις με τον κέρσορά σου την καρφίτσα πάνω στο σημείο του χάρτη στο οποίο βρίσκεσαι

Μετά την επιβεβαίωση της διεύθυνσης εμφανίζονται στην οθόνη όλα τα διαθέσιμα προϊόντα από καταστήματα που εξυπηρετούν την περιοχή σου. Μπορείς να αναζητήσεις τα προϊόντα ή τα καταστήματα που σε ενδιαφέρουν είτε από την μπάρα αναζήτησης, είτε χρησιμοποιώντας το μενού στα αριστερά.

Για να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου μεταφέρσου στο καλάθι με τα επιλεγμένα προϊόντα και επέλεξε “Ολοκλήρωση Παραγγελίας”. Αφού μεταφερθείς στο ταμείο επέλεξε τον τρόπο πληρωμής και εφόσον αποδεχτείς του όρους χρήσης της ιστοσελίδας πάτα “Αποστολή παραγγελίας”.

Αυτό ήταν!

Στη συνέχεια θα λάβεις ένα αναλυτικό email με όλα τα προϊόντα και τα στοιχεία της παραγγελίας σου, καθώς επίσης και τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης του καταστήματος ή των καταστημάτων απ’ τα οποία παρήγγειλες τα προϊόντα.

Πληροφορίες