Γιατί clickaway.gr;

Λίγα λόγια γιατί η ιστοσελίδα clickaway.gr είναι το εργαλείο το οποίο χρειαζόσαστε για την επιχείριση σας!

Η έξελιξη του εμπορίου λιανικής

Η πρόσβαση στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Η εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και οι προκλήσεις της εποχής έχουν διαμορφώσει νέες συνθήκες αγοράς στην πλειοψηφία των επιχειρηματικών κλάδων, πόσο μάλλον στον κλάδο της λιανικής πώλησης.

Από το 2014 μέχρι και σήμερα παρατηρείται μια αύξηση κατά 30% ενώ βάσει των προβλέψεών η τάση αύξησης θα συνεχίσει και για τα επόμενα χρόνια με πρόγνωση το 90% των νοικοκυριών μέχρι το 2022 θα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Τρέχοντες συνθήκες αγορών

Οι καταναλωτές πλέον ζητούν περισσότερες πληροφορίες για κάθε τους αγορά αλλά ταυτόχρονα και την δυνατότητα 24ώρης παραγγελίας προϊόντων. Σε συνδυασμό με τις προκλήσεις της εποχής, οι καταναλωτές υιοθετούν την μέθοδο των αγορών μέσω διαδικτύου γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στον παρελθόν.

Γιατί clickaway.gr;

Η ιστοσελίδα clickaway.gr δημιουργήθηκε για να δώσει λύση στην επιχείριση της γειτονιάς αλλά όχι μόνο. Φθηνά, γρήγορα και με μικρό ρίσκο, δίνεται η δυνατότητα σε όλες τις επιχείρησης να διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσω του διαδικτύου, 24ώρες / 7 ημέρες και ταυτόχρονα να αποκτήσουν τον δική τους ιστοσελίδα στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας clickaway.gr.

Χαμηλό κόστος

Πλέον μπορείτε να έχετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα στο clickaway.gr χωρίς το κόστος κατασκευής και συντήρησης ενός eshop.

Αυθημερόν λειτουργία

Με το ηλεκτρονικό κατάστημα clickaway.gr μπορείτε να ξεκινήσετε να πουλάτε τα προϊόντα σας στους πελάτες σας απ'την ίδια κιόλας ημέρα.

Μικρό Ρίσκο

Με χαμηλό λειτουργικό κόστος και σταθερή προμήθεια σας εξασφαλίζουμε οτι δεν θα χρεώνεστε αν δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις.

Τεχνολογία clickaway

Η ιστοσελίδα clickaway.gr έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Προσφέρει πολλές επιλογές και εργαλεία στην επιχείρηση, όπως ενδεικτικά δυνατότητα δημιουργίας προϊόντων, εκπτωτικών κουπονιών, διαφήμισης σε συνεργασία με την ιστοσελίδα και επίσης πολλά στατιστικά για την ανάλυση των επιδέσεων της επιχείρισης.

Μια ιστοσελίδα, πολλές συσκεύες

Η ιστοσελίδα clickaway.gr ανάλογα την συσκευή και την οθόνη πλοήγησης, προσαρμόζεται ανάλογα σε αυτήν για να προσφέρει ασυναγώνιστη εμπειρία και εξαιρετική λειτουργικότητα. Βασικός σκοπός της ιστοσελίδας, η εύκολη και γρήγορη χρήση της από τους επισκέπτες της ..

Responsive Layout

Τεχνολογία Responsive

Η ιστοσελίδα ελέγχει τις διαστάσεις προβολής της εκάστοτε συσκευής και προσαρμόζεται σε αυτήν με εκπληκτική ακρίβεια. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε το μέγεθος του παραθύρου του περιηγητή σας και να δείτε την Τεχνολογία να λειτουργεί σε ζωντανό χρόνο!

Πληροφορίες